20e maj på Terrierklubbens officiella utställning. Aloha får Exelent och blir 2a i juniorklassen. Är så stolt över henne då hon skötte sig såååå bra (trots domaren var en "gubbe" med hatt) 😅 Annette o Ritva var också där och blev BIR valp ❤️

Bjuv den 6e juni varmt o fint. Aloha BIR valp för Ylva Fritzdorf med fantastisk kritik. Stolt o glad matte. Vi stannade inte till finalen.

Underbart väder och vår härliga utställning på Södergård den 30e April, årets första fina vårdag :) Heidi ställde min lilla Aloha med bravur <3 BIR valp och BIS 5. Domare Rebecca Andersson. Är så stolt över dem. Själv satt jag mest på en stol hela dagen och delegerade ;)

Ny opererad åkte jag till Moheda Bollhall för att träna lilla Aloha på Labrador Smålands vårutställning den 23e April, Här skulle Tina Permo bedömt Aloha men det blev domar byte (tyvärr) Domaren som nu bedömde Aloha tyckte hon hade för raka vinklar bak så hon gav inget HP. Aloha var i vilket fall Superduktig.

Varberg 2e April Aloha BIR valp på Tibetanska Terriers inofficiella hundutställning, Domare Krister Olander ingen domare jag "gillade" då han var extremt hårdhänt ... Var ändå jättenöjd med lilla Aloha :)

11 mars och en inofficiell utställning i Arla Laholm Svenska vinthundsklubben, här blir min lilla prinsessa 2a med Hp. Vi gratulerar Ulrika och Molly till BIR valp (BIG 3). Domare Lilian Jonsson.

5e mars och Blå Hallen i Höganäs :) Aloha BIR valp på terrierklubbens utställning Domare Pernilla Ouis och i BIS finalen Christer Ivarsson där vi blev oplacerade.

Här är lilla Aloha på sin andra utställning i Hässleholm den 25e februari domare Pia Lundberg. Aloha var inte hennes typ als och blev placerad nr 5 av 5 valpar. jag var ändå supernöjd med dagen då hon skötte sig finfint och det var kul och träffa hennes syskon och uppfödare, i syskonklassen blev det en andra placering.

Lilla Alohas första utställning 26e December 2016, 4 ½ månad gammal :) BIR och BIG 2 är så stolt över min prinsessa.
Utställningen var i Mohedas tennishall. Domare Pia Berglund Fogelberg.