Blogg

16. maj, 2017

En dag i förra veckan när vädret bestämt sig för att vara mer åt den blöta varianten så tig vi oss en promenad längs en ny stig "Bokelundsrundan" härligt uppfriskande och spännande tyckte Aloha och hennes pudel vänner 😊 Över små spångar, broar mm

12. maj, 2017

Jag mår bättre och bättre men än blir det bara lite kortare promenader, då får man aktivera med mer kvalit'e än kvantitet :). Här är Aloha på en mindre utflyckt.

10. maj, 2017

Den 30 April lyckades Jag/vi mot alla ods... genomföra Södergårds inplanerade Hundutställning :) Jag mest på en stol "delegerande" med alla underbara personer som genomförde denna utställning bravur :) :)
Bilden är på Heidi och Aloha som fick en hedrande 5e BIS valp plac (första gången som Heidi ställde ut hund). Är så stolt :)

10. maj, 2017

En av mina första promenader efter den stora operationen, så underbart att kunna gå en liten runda :) Bilden är tagen runt 20e april.

10. maj, 2017

Den här bilden i de vackra vår vitsipporna får vara startbilden på min vardagsblogg :) Den togs några dar efter jag kom hem från en stor bukoperation jag hade i påskveckan :( Så tyvärr missade jag hela påsken med barn och barnbarn, men var ändå tacksam över all trevlig personal som tog hand om mig på avdelning 6 i Ljungby.
Nu väntar många veckor av rehab och att kämpa sig igång igen ;) Tack och lov har jag mina underbara prinsessor som stöttar och hjälper mig att orka :)